Energie weerbericht januari 2018

Energie weerbericht januari 2018

Hoi lieve jij, hoe gaat het met je?...

Ik kijk even terug op de afgelopen 2 maanden. Wat ik heb gemerkt was dat mijn energiepeil erg wisselend was. De ene dag geweldig krachtig, de volgende dag weggezakt…soms kan ik het begrijpen, als ik heel hard buiten heb gewerkt en zware dingen heb gesjouwd en soms begrijp ik er niets van dan lijkt het ogenschijnlijk zonder reden. Van moe, snel geïrriteerd en down naar super hoog in energie en blijdschap. Ik heb een periode een zoem in mijn oren gehad en een poosje wazig gekeken.

Wat ik terug hoor, ook uit de praktijk, is dat veel mensen ziek zijn of zijn geweest, niet helder zijn, gevoel van zinloosheid hebben, het niet zien zitten, depressieve gedachten en allergische reacties hebben , overvol zitten, in emotionele rollercoasters zitten (geboorte en overlijden vlak bij elkaar). Kortom veel mensen met fysieke, emotionele en geestelijke klachten.

Lang sluimerende diepere lagen komen naar boven in het menselijk bewustzijn om nog even gezien te worden om daarna te worden losgelaten. We worden vanuit de kosmos op trilling gebracht, de trilling van Liefde en harmonie met het grote Geheel. Om aan te passen hebben we tijd, ruimte en acceptatie nodig om de veranderingen te verwerken in onze systemen.

Advies: Vooral niet tegen verzetten, wees gerust ziek, jaag jezelf niet op, wees lief voor jezelf en heb vertrouwen. Je kan zelf veel doen om het comfortabel te maken, zoals veel warm water drinken, gezonde voeding tot je te nemen die bij jou past, buiten bewegen, een saunabezoek of massage te nemen en je kan denken aan het doen van de MIR-Methode (zelfhulp in een handomdraai). Wil je angels of patronen bij de wortel aanpakken, zoek dan iemand die bij je past en je kan helpen.

Voor mij is dit ook een tijd om mijn bezigheden en verbindingen op een rijtje te zetten en te onderzoeken wat mij wel en geen energie geeft. Waar ik vreselijk aan moet trekken, laat ik gaan voor wat het is. Ik moet dan wel voor mezelf het gevoel hebben dat ik er alles aan gedaan heb. Werkzaamheden en bezigheden waar ik blij van word en van geniet, houd ik aan. Ennnn ik start gewoon weer nieuwe dingen die ik leuk vind, jippie!

2018 is het jaar van Meesterschap. Het jaar waarin je jouw volledige potentie mag erkennen, naar buiten mag en kan brengen. Klaar voor een nieuwe start met jou als meester over en van jezelf, jouw echte werkelijkheid en jouw mogelijkheden. Alles wat niet in overeenstemming is met jouw echte eigenheid, kan vrijgegeven worden, zodat jij kan gaan stralen met jouw energie.

Heb het goed!

Meesterlijke hartegroet,

Maryse


Ga terug naar overzicht

© 2023
Created by