Energie weerbericht 'Stormachtig'

Energie weerbericht 'Stormachtig'

Zo, we hebben wel weer een paar flink turbulente weken/maanden achter de rug. Hoe is het met jou gegaan?

Steeds als ik voelde dat het weer wat rustiger in de atmosfeer was, kwam er een nieuwe golf van onrust, soms veel energie en dan weer vermoeidheid, hoofdpijnen, lichamelijke ongemakken en slechter slapen. Ik was veel wakker ’s nachts. Draaien in bed en vreemde dromen.

De aarde heeft het zwaar, we worden geschud, letterlijk en figuurlijk. Kijk maar naar de grote stormen, aardbevingen, het vele water en het afbreken van een gletsjer. De wind waait dwars door alles heen, het water spoelt, steen en grond verschuift. Recente  geomagnetische stormen veroorzaken  veranderingen op Aarde, dit is terug te zien in  aardbevingen, vulkaanuitbarstingen, orkanen, tornado’s  en stormen. Geomagnetische activiteit op de Zon beïnvloedt ons bewustzijn. Ze beïnvloedt ons zenuwstelsel, onze hersenactiviteit en onze gedachten. Zonnevlammen kunnen er voor zorgen dat we ons nerveus, trillerig, angstig, bezorgd, verdrietig,  gejaagd of vermoeid voelen. We kunnen hartkloppingen hebben, druk op en in het hoofd voelen en misselijk zijn (dit zijn de meest bekende kenmerken). We voelen dat we veranderingen in ons leven mogen maken  zonder ons echt te realiseren waarom. Het interessante van  deze energie is dat het ons in staat stelt met behulp van onze gedachten direct te realiseren. Waar we aan denken, creëren we meteen.

In onszelf worden zaken losgetrild. Dat wat ons niet meer dient, dat wat we doen en eigenlijk niet meer willen doen, hoe we ons voelen als we op de automatische piloot ons ding doen in plaats van ons hart te volgen, oude angsten en diep verdriet. Ook collectieve velden zijn en worden losgetrild. Aanslagen en bedreigingen laten ons ook onze eigen angsten, onze onmacht en ons eigen macht gebruik zien. We kunnen oude patronen achter ons laten, zodat nieuwe kunnen ontstaan. Het is de tijd van inzicht en waarheid. Het inzicht dat de diepe waarheid in ons is.

Vorige week had ik voor het eerst weer het gevoel van flow en doorstroming, zaken die waren begonnen en stagneerden, ploepten ineens weer door naar stromen. Slapen gaat iets beter en overdag heb ik weer energie. Stormachtig is het… wees niet bang, neem je rust en drink veel water. Doe de dingen waar je blij van wordt en help jezelf en anderen waar nodig. Onze systemen gaan resoneren op een hogere frequentie, als jij dat toestaat.

Ga in je eigen Licht staan en geniet ervan! Geef het door aan andere mensen, dieren, natuur en de aarde in haar totaliteit en maak de wereld een beetje mooier.

Maryse @Xtra4people

12-9-2017


Ga terug naar overzicht

© 2024
Created by