Geen inspiratie...

Geen inspiratie...

Geen inspiratie…

De laatste tijd heb ik geen inspiratie gehad om te schrijven. Ik ben zoveel buiten dat het er echt niet van komt. Je vraagt je misschien af, wat doe je dan de hele dag? In de lente en begin zomer is hier op het erf echt wel iedere dag een nieuwe klus in de tuin, de weien, met hond en paarden. Ik heb de hele dag vieze schoenen en vieze handen. Voor mij is dat echt helend, ook al werk ik dan lichamelijk hard. De buitenlucht, het samenzijn met dieren en planten en er bewuste aandacht aangeven zorgt ervoor dat alles bloeit en groeit, inclusief ikzelf. Tijdens het werk en de rustmomenten, geniet ik met volle teugen van alle schoonheid in de binnen en buitenwereld. Ik zie mezelf dan als een bloem die soms wat verwelkt en slap is en zich na rust, water en aandacht weer opricht en krachtig is. Iedere keer ontdek ik weer andere mogelijkheden in mezelf tijdens dit proces.

Dit jaar, 2018, word je uitgenodigd om te leven vanuit bezieling en te omarmen wat je aan rijkdom in je innerlijke wereld hebt. Je onderbewuste in de binnenwereld, je dromen en intuïtie laten je voelen wie je bent en welke ongekende  mogelijkheden er in jou aanwezig zijn, die je vanuit je hart wilt delen met de wereld. Je heelt door met aandacht in het hier en nu blijven, in je centrum en met de voeten stevig in de aarde. Je kan gaan herkennen hoe de weg zich ontvouwt en wat je volgende stap mag zijn. Je mag je dromen werkelijkheid maken en gaan leven. Je mag loslaten wat je niet meer dient en ja zeggen tegen dat wat je blij maakt en energie geeft. Jouw lichaam geeft de signalen, luister ernaar. Jouw innerlijk weten is zo enorm groot! Zorg goed voor jezelf en bewaar jouw vrijheid en onafhankelijkheid  in contact met de  ander. Zo kun je helder blijven en vanuit innerlijke kracht verantwoordelijkheid nemen voor je leven en je kracht.

En zò bouw je vanuit lichtkracht nieuwe structuren die dienstbaar zijn aan licht en liefde op weg naar vreugde, lichtjes in je ogen en innerlijke rust.

De komende zomermaanden lenen zich er bij uitstek voor om de energie van 2018 helemaal tot je te nemen. Buiten, in het hier en nu, rust en ontspanning, genieten en vooral ontdekken… wat zegt jouw lijf, wat zegt jouw innerlijke wereld, wat wil het ‘weten’ jou vertellen, benut je al jouw mogelijkheden, leef je jouw eigen leven?

Ook al had ik even geen schrijf inspiratie… ik heb wel heel veel andere inspiratie die ik de komende maanden verder ga uitwerken door buiten te zijn en mij te laten volgen door wat ingegeven wordt.

Ik wens iedereen een geweldige zomer!

 

 


Ga terug naar overzicht

© 2024
Created by