Jaar energie 2020!

Jaar energie 2020!

Daar waar voor mij vorig jaar als stroperig is verlopen en ik veel innerlijk werk mocht doen, lijkt het begin van 2020 alsof er een soort prop door de buis is losgekomen. Ineens beginnen zaken met een enorme kracht te stromen. Ik neem jullie even mee in de jaarenergie van 2020, die ook jou ondersteuning, begrip en inzicht kan geven.

Verbinding is voor dit jaar het sleutelwoord. Verbinding met jezelf wordt hier bedoeld, met jouw natuur, met jouw hart, met jouw innerlijke bibliotheek, met jouw intuïtie. Lukt je dit niet, vraag om hulp. Mogelijk heeft iemand anders het puzzelstukje dat je zelf mist. Schaam je ook niet als je ‘verkeerde keuzes’ hebt gemaakt, die zijn er namelijk niet. Iedere keuze brengt jou een les. Volg je gevoel, dit brengt vaak levens veranderende beslissingen. Échte vrijheid is altijd in verbinding met jezelf en met anderen, waar je écht jezelf bent en ook anderen dat gunt. Dat vraagt nog om meer uitlijning van zuiver spreken en handelen. Je kan een enorme drang hebben of krijgen naar onafhankelijkheid en naar vrijheid om je eigen weg te gaan.                                                        

2020 wordt het moment van de waarheid, zowel op individueel als collectief vlak. Karmische processen komen ten einde en je wordt min of meer gedwongen om een veranderingen door te voeren en daarbij destructief gedrag en angsten los te laten. Vertrouw erop dat alles in je leven voor je bestwil gebeurt. Laat je vooral niet ontmoedigen, ook al lijkt de chaos en de crisis steeds meer toe te nemen. Er is onrust, opstand en grilligheid. Gekwetste gevoelens uit het verleden kunnen weer opspelen. Verdriet rondom kinderen kan loskomen. Misschien gaan kinderen uitvliegen en op eigen benen staan. Misschien kom je tot de conclusie dat je niet meer de diepgang vindt, die je eigenlijk zoekt in je leven en ga je dat veranderen. Angst voor het verlies van (financiële) zekerheid en bindings- en verlatingsangst kunnen sterker naar voren komen. De waarheid komt aan het licht. De waarheid maakt je vrij. Als je de angsten en gekwetste gevoelens loslaat, transformeer je en er komt een gevoel van rust en vertrouwen voor in de plaats. Je kunt nu bezig zijn met waar je wel behoefte aan hebt en wordt het tijd om grote veranderingen door te voeren. Nu wil je en kan je bewust hiermee aan de slag gaan.

We evolueren ons naar het ‘Diamanten’ bewustzijn in het Waterman tijdperk, een bewustzijn waarin we handelen vanuit liefde en respect voor elkaar en voor iedere vorm van leven. 2020 gaat voor ons een belangrijk jaar worden. Een jaar waarin ook de samenleving toe is aan vernieuwing en waar zorg is voor iedereen. De tweede helft van het jaar kan jij nog meer op kracht komen. Jouw bestemming wordt duidelijker en gaat meer vorm krijgen. Contacten die niet meer bij je passen, doordat jij een groei aan het doormaken bent, ga je steeds meer loslaten. Nieuwe contacten in verbinding dienen zich aan. Jouw gevoel en jouw verstand zullen meer op één lijn komen, waardoor het makkelijker gaat worden om beslissingen te maken en knopen door te hakken. Het wordt tijd voor jou, jouw geluk, jouw ontwikkeling! En er kunnen bijzondere gebeurtenissen gaan plaatsvinden, die ervoor zorgen dat alles in een stroomversnelling zal komen.

Het nieuwe is zich onder de oppervlakte aan het voorbereiden om zich te tonen. Haal dit jaar alles uit wat er in zit, volg je hart zonder enige twijfel en hecht je niet aan het resultaat. Wees dankbaar voor de ervaring, zowel de positieve als de negatieve ervaringen. Beiden hebben je iets te geven.

Kortom er staat ons een jaar te wachten met kansen en mogelijkheden, pak ze en geniet ervan!

Maryse 6-1-2020


Ga terug naar overzicht

© 2023
Created by