Schumann Resonantie Systeem nieuw bij Xtra4people!

Het Schumann Resonantie Systeem activeert het zelf-herstellend vermogen, vermindert spierspanning en heft pijnlijke blokkades op. Ontspannen is helen!

Lichaam en geest worden in slechts enkele minuten in natuurlijke harmonie gebracht. Een reset terug naar onze natuurlijke staat van heel zijn.

Dit Schumann Resonantie Systeem is niet zomaar een 'trilplaat' maar een verfijnd instrument met driedimensionale en ritmisch ronddraaiende impulsen, die bijdragen aan jouw lichamelijk en psychisch welzijn. Het lichaam wordt teruggebracht naar haar eigen natuurlijke ritme gebaseerd op de Schumann-resonantie van 7,83 Hz (alpha frequentie) ook wel de hartslag van de aarde genoemd. Dit wordt nog versterkt door de kristallen die in het instrument zijn verwerkt. Alpha frequentie golven worden geassocieerd met ontspanning en helderheid.

Eén sessie  met dit systeem heeft al een stimulerend effect op het hele lichaam:

  • Verbetert de lokale en algehele beweeglijkheid en spiercoördinatie
  • Verhoogt de spierkracht en het prestatievermogen
  • Activeert de bloedsomloop en de stofwisseling 
  • Heft pijnlijke blokkades op en vermindert spierspanning

Verhoogde spierspanning en verklevingen in het bindweefsel worden opgelost. Dit verbetert uitwisseling tussen de cellen en stimulering van alle lichaamsfuncties.

Bel of mail ons voor de mogelijkheden van korte sessies van 20 minuten en de kaart voor 5 en 10 keer deelname op het Schumann Resonantie Systeem. Deze kaart is ook te gebruiken door familieleden en medewerkers.

© 2024
Created by