Begeleiding

Voor tal van vragen, problemen, klachten kan begeleiding helpen. De begeleiding is persoonlijk, op maat, laagdrempelig en bedoeld voor groot en klein. De nadruk ligt op het bewust worden en inzicht krijgen in wat er op dat moment speelt en waar de mogelijke oorzaak ligt. We stimuleren jouw zelf helend vermogen. Door het werken op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau, ga je meer balans, innerlijke groei en vertrouwen in jezelf ervaren. We werken met de hart-hoofd verbinding, aardeverbinding, het verhogen van eigen kracht, gedachten-kracht en de innerlijke stem. We geven veel handvatten mee, om meer en meer ‘zelf meester’ te zijn en eigen regie te hebben. 

Energetische ondersteuning maakt deel uit van de begeleiding.

Kijk ook bij persoonlijke trajecten

Energetische ondersteuning

Alles is energie. Energie kan je voelen en energie kan je verbeteren (balanceren). Energetische ondersteuning, 'Lichtkunde' is de basis van alle activiteiten in onze praktijk. Liefde, eeuwenoude wijsheid en genezende kracht als bron voor heling in deze tijd. Door het samenwerken met de Lichtenergie van kleuren, klanken, heilige instrumenten, heilige Kristallen, remedies en geleide visualisaties, aangevuld met ingevingen van het innerlijk weten, komen er waardevolle processen op gang.
Lichtkunde ondersteunt op liefdevolle wijze wezenlijke persoonlijke transformatieprocessen. Tijdens de sessie wordt zorgvuldig uitgetest wat prioriteit heeft en waarmee behandeld wordt. Er wordt gewerkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. We werken met hart en ziel, aura, chacra’s en meridianen. Als lichaam, ziel en geest in balans zijn kan vreugde, inspiratie en vitaliteit stromen.

Onze paarden worden ingezet tijdens sessies. Ook zij geven energetische ondersteuning. Ze zijn puur in hun 'Zijn' en het geven van signalen, waardoor emoties worden afgevoerd en inzichten ontstaan. Bovendien voelen mensen zich gedragen door de energie van de paarden. Ze brengen rust, aarding en warm contact.

Xtra

Tijdens sessies begeleiding en coaching worden de onderstaande mogelijkheden ingezet. Hierdoor ontstaat meer rust en ruimte voor verdieping en heldere inzichten. Het maken van keuzes, het nemen van beslissingen worden makkelijker en de focus wordt sterker. Je kan bewust gebruik gaan maken van je eigen kracht!

Paarden: Door hun puurheid en de hoge gevoeligheid is het paard onze spiegel. Je wordt je bewust van gedrag, intentie, lichaam, houding, coördinatie, evenwicht, balans en ademhaling. Bewust en onbewust gedrag uit het dagelijks leven wordt geduid, het paard spiegelt jouw houding, gedrag en gevoelens. Met de waardevolle inzichten kan je vervolgens verder groeien. Een paard luistert zonder te oordelen. Een paard accepteert iedereen, zoals hij/zij is. Ze zijn dynamiserend en een bron van motivatie. Ze zetten innerlijke processen in gang. Vanuit een respectvolle omgang met het paard en een respectvolle kijk op jezelf, kan je stap voor stap groeien in kracht en vertrouwen.

MIR-Methode: Wij zijn MIR-Methode begeleider en maken MIR op maat (MOM), waardoor we rechtstreeks een probleem kunnen aanpakken. De MIR-Methode zorgt er voor dat het zelf helende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. MIR staat voor vrede in hart, hoofd en leven! 

Kunstzinnige vormen: Vanuit het vormgeven op papier of doek worden aspecten zichtbaar om gezien te worden. Deze informatie werkt aanvullend op het totaal. Speciale kunstzinnige thema's werken balancerend. Bovendien is kunstzinnig werken een concrete actie, die ondersteunend werkt voor o.a. het in kracht komen, keuzes uitvoeren, plannen maken, idealen/dromen waarmaken.

EFT (Emotional Freedom Technics): EFT is een korte en makkelijke methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen. Het is een snelle manier om remmingen, angsten en andere negatieve lading los te laten.

Access Bars: Access Bars is een manier om een frisse wind door je energiehuishouding te laten waaien en om zonder te praten gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. Door deze specifieke punten met aanraking te activeren, kan die spanning ontladen, zodat er meer ruimte gecreëerd wordt voor nieuwe mogelijkheden. Het verandert de hersengolven en het elektrisch functioneren van de hersenen.

Remedies: De natuur is een afspiegeling van het hogere, het goddelijke en daar zijn wij ook een uitdrukking van. Een plant, een boom, een mens bestaat uit een levende energie. Deze levende energie is een trilling die een bepaalde hoogte heeft en verschillende frequenties bezit. De heling en genezing vindt plaats door de trilling van de remedies, die zo de natuurlijke harmonie weer herstellen. 

Celzouten: Dit is een ondersteuning van de gezondheid, waarbij de tekorten in de mineraalzouten (celzouten) zoals die in het lichaam aanwezig zijn op cel-niveau kunnen worden aangevuld. De aanvulling van de tekorten is het belangrijkste werkingsprincipe. 

BDR (Body Drum Release): BDR is lichaamsgerichte methode die helpt om stress en emoties te verwerken en een krachtige verbinding te krijgen tussen lichaam en geest. Tijdens de behandeling wordt met de handen op het lichaam en vooral op de schouders getrommeld.

Orgonite: Wij maken en werken met orgoniten om energiepunten te balanceren en om het lichaam en geest weer in evenwicht te brengen.

© 2024
Created by