Zakelijke diensten

Individuele coaching

Wil je het effect van eigen mogelijkheden of die van individuele werknemers vergroten of heb je specifieke vragen, dan bieden wij uitkomst. Individuele zakelijke coaching kan tevens worden ingezet wanneer mensen in de werksituatie vastlopen, uit balans en evenwicht zijn geraakt en/of veel stress hebben. We coachen alle lagen binnen het bedrijf. Eigen talenten, kwaliteiten en eigen wijsheid zijn het uitgangspunt voor coaching. Samen kijken wij wat je wens of vraag is. We bieden kansen om groei van binnen uit te activeren. We prikkelen en ondersteunen bewustwording en het inzicht over het eigen handelen en spreken het al aanwezige potentieel aan. Iedereen kan bewust gebruik maken van uw eigen kracht!

Team coaching

Teamcoaching is erop gericht dat jouw team als geheel beter gaat functioneren. Voor ons is teamcoaching het vergroten van begrip, respect en waardering voor elkaar. Als die elementen in een team groeien, volgen vertrouwen, flexibiliteit, creativiteit en humor bijna als vanzelf.
En dan... heb je het best denkbare team!

Naast onze eigen expertise kunnen we gebruik maken van de diensten van samenwerkingspartners. Mogelijkheden zoals organisatie-opstellingen, NLP en het inzetten van paarden, clowns en acteurs liggen binnen bereik. Ook hier is de inzet; de mogelijkheden zó te creëren dat het team én het individuele teamlid kan groeien. Teambegeleiding wordt als compleet pakket aangeboden.

Wilt je meer weten, neem contact met ons op en wij staan je met plezier te woord!

Interim management

De toegevoegde waarde van de interim-manager ligt op menselijk-, leidinggevend- en strategisch vlak. De interim-manager kijkt met een frisse blik van buiten naar binnen en sluit snel en naadloos aan op de ontwikkeling van uw bedrijf en team. Daarnaast kan de interim-manager het team positief binden en in beweging zetten.

Interim-management kan ingezet worden; als er behoefte is aan verandering, in een ontstane crisissituatie, bij het realiseren van een belangrijk project/programma of als overbrugging tot een nieuwe leidinggevende is aangesteld. De interim-manager is onafhankelijk omdat er geen emotionele geschiedenis is bij het bedrijf en wordt niet gehinderd door enig persoonlijk belang.

EmPower Potential

Een krachtige manier om veranderingen in gang te zetten! Wil je kennis maken met een vernieuwende manier?

Kijk bij EmPower Potential!

Nico Rijnbende

Neem contact op
© 2024
Created by