Maryse & Nico

Binnen Xtra4people hebben we al onze wijsheid, ervaring en kennis gebundeld om zo een bijdrage te leveren aan onze medemens.
Door ons licht te verspreiden ontstaat rust en positieve beweging!

Maryse Rijnbende

Ik zie in alles mogelijkheden en kansen om te ontdekken en te ontplooien. Samen met Nico heb ik drie prachtige kinderen mogen begeleiden in het opgroeien en ontwikkelen. Zij zijn op veel momenten mijn spiegel en grote leermeesters. Juist daarin voel ik sterk mijn kwetsbaarheid en kracht. Balans en harmonie geven mij de ruimte om mijn hooggevoeligheid ten volle te benutten. Vanuit mijn ervaring, innerlijke wijsheid en eigen kracht sta ik in het leven en kan ik groot en klein inspireren en motiveren.
Ik ben een licht-mens met groot waarnemings-en invoelend vermogen, praktisch van aard en werkend vanuit de realiteit naar de onderliggende lagen met mijn gevoel en intuïtie. Als agoog en coach werk ik holistisch, integraal en multidimensionaal. De focus ligt altijd op de beweging naar onafhankelijkheid, eigen regie, rust en ruimte. Daar waar grip op eigen functioneren, leven, werk of bedrijf uit balans is, ondersteun ik veranderingsprocessen.

In de zakelijke dienstverlening en projecten houd ik me bezig met team coaching en individuele begeleidingssessies. Deze kenmerken zich door maatwerk, verhogen van bewustzijn, persoonlijk en innerlijk leiderschap, talentontdekking en rust en balans in werk en privé. Zowel particulier als zakelijk is energetische ondersteuning een onderdeel. Voor meer informatie over mijn ervaring en opleidingen, bezoek mijn profiel op Linkedin.
Nico Rijnbende

Mijn levenservaring, mijn werkervaring bij de politieorganisatie, de verzekeringsbranche, het bankbedrijf en mijn ervaring vanuit de vele interim opdrachten zet ik in bij de ontwikkeling van mens en bedrijf/organisatie. Naast trainingen en coaching, werk ik als interimmanager intensief met teams. Ik hou van actie en afwisseling. Vanuit mijn levenservaring en oog voor detail, voeg ik humor en waarde toe aan de missie, die ik op dat moment uitvoer.                                

Als coach ben ik inspirerend en confronterend. Als onderhandelaar, interim manager, trouble-shooter en changemanager maak ik gebruik van mijn praktische inslag, realiteitszin en improvisatievermogen. Ik laat mensen werken aan wat voor handen is, sta open voor ideeën van anderen en neem op basis van mijn gevoel beslissingen.

Voor meer informatie over mijn ervaring en opleidingen, bekijk mijn Linkedin profiel.

 

© 2024
Created by