Chakra opleggers

Chakra opleggers

Deze chakra opleggers zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn afgestemd op de 7 meest gangbare chakra's, onze energie wielen. Door deze te gebruiken op het lichaam of ermee af te stemmen kan je jezelf weer balanceren. Ze worden als set gemaakt en verkocht.

De oplegger bestaat uit het chakra teken, de kleur die de bijpassende frequentie heeft en edelsteentjes die het chakra ondersteunen. Het aantal edelsteentjes/brokjes is per oplegger verschillend, de steentjes zijn gereinigd en opgeladen voordat ze worden verwerkt in de opleggers. De kleuring is met een draaiende beweging aangebracht. 

Wat kan je ermee? Leg de opleggers op de corresponderende chakrapunten van je lichaam en de opleggers doen hun werk of kies bewust voor een chakra waar je aan wilt werken en gebruik alleen de bijpassende oplegger. Een andere mogelijkheid is te kiezen voor de oplegger die je heel mooi vindt en voor de oplegger die je minder mooi vindt op het moment van keuze en leg ze op de corresponderende chakrapunten. Het kan ook zijn dat je merkt dat een specifieke chakra wat meer aandacht vraagt, draag dan de oplegger bij je gedurende de dag of leg de oplegger onder je kussen tijdens het slapen. Ook tijdens mediteren kan je ze gebruiken. Leg de opleggers in een cirkel om je zelf heen of houd de oplegger van de chakra waar je meer aandacht aan wilt besteden fysiek vast tijdens je meditatie. Doe vooral wat goed voelt. Niets is gek. Zolang het voor jezelf een fijn gevoel geeft. Ieder mens is uniek en ervaart anders, wees niet bang om te experimenteren.

Voor meer informatie over de chakra opleggers en bestelprocedure bel/app met Maryse 0651787032 of mail via het contactformulier.


Ga terug naar overzicht

© 2024
Created by