Kleuren Challenge

Kleuren Challenge

Kleuren Challenge met 8 kleuren en 8 weken op kleuren pad! Wil je weten wat deze kleuren voor jou kunnen betekenen in de ruimste zin van het woord. Wil je met een kleurrijke start het nieuwe jaar in, houd je van een uitdaging en ben je er aan toe of ben je gewoon nieuwsgierig, geef je dan op!

8 weken lang, krijg je iedere week een inspirerende mail met informatie, visualisatie en oefeningen en de mogelijkheid om vragen te stellen. 

Kleuren zijn dragers van energie, deze energie heeft een trilling en een frequentie. Deze trillings-frequentie kan ons zelf-genezend vermogen in beweging zetten. Wij zijn energie. De wereld van ons lichaam, onze geest, onze gedachten, gevoelens en emoties zijn doordrongen met vibrerende energie. Alle mensen hebben een persoonlijke trillingsfrequentie, die onthult wie je bent. Alles heeft invloed op jouw persoonlijke trillingsfrequentie. Je kunt jouw persoonlijke trillingsfrequentie onderzoeken en je kan leren om deze te verhogen. Door je trillingsfrequentie te verhogen ontwikkel je persoonlijke kracht en intuïtie.                                                                   

De hoogste vorm is terug te keren naar jouw oorspronkelijke authentieke kern, jouw meest persoonlijke en natuurlijke vorm. Kraakhelder bewustzijn ontwikkelen, weerstand en sabotage verminderen en je kwaliteiten en talenten ontplooien.

Dàt is waar het kleuren programma 'Geef kleur aan jezelf' EmPower Potential omdraait. Een nieuwe realiteit, stevig en geaard.
Like alvast onze facebookpagina, ook daar vind je informatie. Jouw investering is een stukje van jouw persoonlijke tijd, de tijd die je aan jezelf wil besteden en 20 euro.

Ik wil me aanmelden


Ga terug naar overzicht

© 2024
Created by