Piramide op maat

Piramide op maat

De piramide op maat wordt gemaakt door af te stemmen op het Hoogste in jou. Met behulp van een foto en jouw geboortedatum worden de materialen afgestemd en getest voor jouw piramide op maat. Ook de volgorde wordt getest en  zorgvuldig in laagjes opgebouwd om jouw energie, ontwikkelingsproces, balans en welzijn te ondersteunen. De piramide vorm heeft op zich zelf al een hoge frequentie en door er edelstenen, metalen, kleur en Lichttaal aan toe te voegen wordt de frequentie nog hoger. Zo krijg je een bijzonder uniek exemplaar.

Hoe gebruik je de orgonite? Zet de orgonite op een plek waar je deze veel kan zien en kijk er vaak naar. Houd de piramide vast en stem je af met aandacht of zet de piramide voor je tijdens meditatie. Voel wat het met je doet.

Je kan een piramide op maat laten maken voor jezelf of voor een ander. Alle piramides zijn uniek en kunnen niet gereproduceerd worden. Schenk jezelf of een ander een waardevol kado.

Voor meer informatie over de piramides op maat en bestelprocedure bel/app met Maryse 0651787032 of mail via het contactformulier.


Ga terug naar overzicht

© 2024
Created by