Wat kan wel!

Wat kan wel!

Hallo lief mens.

Hoe gaat het met je in deze tijd?
Lukt het om mee te veren in deze bizarre tijd?
Het gaat ons allemaal aan, voor iedereen op zijn of haar eigen manier.
Van dichtbij of wat verder af, het treft ons allemaal.

Na een maand sluiting van de praktijk merk ik voor mezelf dat er rust komt in hoofd, lijf en leden.
Ook al zijn er momenten dat ik geraakt word door verdrietige situaties in mijn nabijheid.
Ik doe de dingen waarvan ik voel dat ik ze moet doen en verder accepteer ik wat er is.
Ik hoop dat jij dat ook kunt.

Gisteren werd bekend dat de de maatregelen o.a. voor wat betreft de praktijk in ieder geval worden verlengd tot 20 mei en daarna wordt het weer opnieuw bekeken.

Zoek je een steuntje in de rug of een luisterend oor, mocht je verder willen met wat je gestart was binnen de praktijk van Xtra4people… dat kan, je hoeft het niet alleen te doen!

Hoe we nu werken:

 • We zijn er voor jullie, voor een luisterend oor en een steuntje in de rug!  Telefonisch of via mail en app alle werkdagen bereikbaar.
 • De 'binnen' praktijk blijft dicht, ons hart staat open!
 • De 'buiten' praktijk is open! Buiten betekent bij ons in de wei en tuin en bij de paarden. Alle sessies, vormen zichzelf ook weer met nieuwe mogelijkheden zonder direct fysiek contact. Uiteraard doen we dit met inachtneming van de maatregelen, zoals ontsmetten, geen fysiek contact, afstand 1,5 meter, bij verkoudheid of andere symptomen van mij of de anderen geen afspraak.
 • Maryse werkt ook op afstand. Bij energetisch werk is afstand geen enkele belemmering.
 • Het is mogelijk een MIR op maat te maken, voor degenen die de normale stappen al hebben door lopen, neem contact op voor informatie.
 • Het is mogelijk om een remedie te laten maken afgestemd op jou, als ondersteuning in deze tijd, neem contact op voor informatie.
 • Je kan je opgeven voor een 'lichtje' om de dag op werkdagen om 10.00 uur, dit is kosteloos. Je komt dan op een lijst met mensen waar Maryse zich op afstemt. Na deze periode gaat de lijst weg, er worden geen gegevens bewaard.
 • Op de tussenliggende dagen stemt Maryse zich om 10.00 uur af op het grotere geheel en meestal komt daar een energietekening uit, die ondersteunend werkt. Je vindt deze dan op de zakelijke pagina van Xtra4people op Facebook.
   
  We wensen je volop gezondheid, kracht en liefde!


Ga terug naar overzicht

© 2024
Created by