Reviews

Dank je wel voor al je steun, luisterend oor, gouden tips en zakdoekjes! Ik ben heel dankbaar dat ik je heb leren kennen en dat ik mede daardoor de stappen heb kunnen maken die ik heel graag wilde!

Mevrouw Diepenbroek

Wij zijn met onze zoon van 10 een aantal keren bij Maryse geweest. Onze zoon heeft af en toe heftige woede aanvallen. Het is moeilijk voor hem om de boosheid naar buiten te keren zonder anderen pijn te doen of spullen kapot te maken. Bij Maryse hebben niet alleen onze zoon maar ook wij, ouders, nieuwe inzichten gekregen die onze zoon enorm helpen om de boosheid beter te reguleren. Dat voelt niet alleen voor onze zoon maar voor ons hele gezin prettig.De verandering gaat niet vanzelf. Zeker wij, ouders, hebben naar ons zelf gekeken en hebben tijd en energie gestoken (en dat doen we nog steeds) in het los laten van onze zoon en het accepteren dat het is goed dat hij de dingen op zijn eigen manier doet. Dat valt niet altijd mee en het lukt ook niet altijd. Ook dat is oke. De bewustwording van de wijze waarop wij met onze zoon omgaan, een deel van het probleem veroorzaakt, is een eye opener geweest waar wij prima mee vooruit kunnen. Maryse, dank je wel voor de inzichten die je ons hebt gegeven.

Mevrouw Andriessen

Gisteren een sessie gevolgd met paarden Fantastisch om vanuit de stilte de diepte in te gaan en te luisteren naar je innerlijke stem.Maryse begeleidt je hierbij; warme en uiterst vriendelijke coach, het is voelbaar hoezeer het uit haar hart komt, niet alleen het werken met de paarden maar ook met alle deelnemers. Kortom: een echte aanrader!

Mevrouw Bongers

Al mijn hele leven slaap ik erg onrustig, ik droom heel levendig wat zich uit door in mijn slaap te praten en dikwijls uit mijn bed te stappen en af en toe met een gil waker word uit een droom. Hierdoor houd ik ook mijn gezin uit hun slaap en werd ik niet uitgerust wakker smorgens. Verder heb ik al jaren last van migraine, ik dacht door mijn onderbewustzijn weer in rust te krijgen door een goede nachtrust ik wellicht ook mijn migraine-probleem kon aanpakken. Al na 1 consult bij Maryse sliep ik s' nachts weer door, wat ook mijn gezinsleden niet was ontgaan. In totaal heb ik 5 consulten gehad en afgesloten met een telefonisch gesprek. Als je binnen stapt in de praktijk van Maryse, kom je in een heel mooie lichte, rustige ruimte. Op een energetische manier ga je kijken wat je nodig hebt. Thuis ga je aan de slag met de MIR-methode. Ik ben echt verrast door het effect wat het heeft gehad. Ik slaap weer de hele nacht door, mijn migraine is op dit moment minder, maar ik vind het nog te vroeg om te geloven dat het ook zo blijft.Het is mooi om te zien dat je lichaam zo duidelijk aangeeft wat het wel en juist niet nodig heeft. Maryse heeft me geholpen om daar dan gehoor aan te geven. Door op mijn gevoel te vertrouwen heeft me dat al veel andere mooie dingen gebracht. Het is jammer dat het niet word vergoed, want je kunt er zoveel mee bereiken en het is een investering in jezelf. Ik vind het een fantastische ervaring en mocht ik weer tegen een probleem aanlopen of de mensen om mij heen dan weet ik waar ik moet zijn. Bedankt Maryse, ook namens mijn gezin, wij kunnen weer doorslapen.

Mevrouw Wismans

© 2024
Created by